Meer resultaten voor dac verhuizingen

dac verhuizingen
Verhuizen Amsterdam Hebo verhuizingen.
Wij zijn daarnaast 7 dagen per week beschikbaar voor verhuizingen. U kunt ons bereiken via 020 215 95 72, info@verhuisbedrijf-amsterdam.nu en het contactformulier op onze website. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam.
D.A.C, Hasselt Tel: 01160 63. Meubelbewaring goudengids.be.
Maar u kunt voor verhuizingen binnen Belgiƫ ook kiezen voor een een totaalverhuizing: u geeft ons uw sleutels en wij verzorgen de rest, inclusief al het bijbehorende papierwerk. Vertrouw op D.A.C. in Hasselt, gegarandeerd de goedkoopste in verhuizingen! Bij DAC in Hasselt Limburg staat er meer dan 10.000 m2 te uwer beschikking voor meubelbewaring. meer
verhuizingen Aalst
Verhuizingen DAC in Hasselt: een ervaren team verhuizers.
Uitzonderlijke prijzen op onze verhuisformules van maandag tot vrijdag 3 uur voor 2 ervaren verhuizers, een verhuislift en verhuiswagen voor maar 26859., Spelregels: Werkuren vanaf vertrek tot aankomst depot DAC Tot 50 km GRATIS, daarna worden de kms in rekening gebracht Parkeervergunning prijs op aanvraag.
Verhuizingen Antwerpen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
opruimen huis
Politie neemt Hasseltse verhuisfirma in beslag.
Verhuisfirma DAC aan de Kempische Steenweg in Hasselt, wordt tijdens het muziekfestival Pukkelpop volledig ingenomen door de ordediensten. Onze kantoren zijn overgedragen aan de politie, die bij ons het controlecentrum heeft ingericht, vertelt Yvo Claassen, gedelegeerd bestuurder van DAC. Op die manier dragen we een stukje bij aan de veiligheid en het comfort van de bezoekers op Pukkelpop.
piano stemmen na verhuizing
Man met clusterhoofdpijn kan eindelijk naar warmer klimaat Turnhout Regio HLN.
Turnhout Peter Ketelslegers 35 uit Diepenbeek, die al jaren lijdt aan clusterhoofdpijn, heeft van verhuisfirma DAC Verhuizingen een onverwacht aanbod gekregen. Mounir Jalam 29, de Turnhoutse zaakvoerder van het bedrijf, stelt namelijk personeel en vier verhuiswagens, ter waarde van zo'n' 6.500 euro, gratis ter beschikking.
verhuisbedrijf eindhoven
D.A.C. Hasselt NV Kempische Steenweg 471A, 3500 Hasselt, Belgiƫ.
Reken op Verhuizingen DAC voor de verhuur van een verhuislift. Wilt u voor even of voor een langere termijn uw meubels of andere kostbare spullen opslaan in Hasselt of omgeving? Huur dan een opslagruimte voor meubelopslag of een container bij Verhuizingen DAC.
Contacteer ons DAC verhuizingen, Hasselt.
Uitzonderlijke prijzen op onze verhuisformules van maandag tot vrijdag 3 uur voor 2 ervaren verhuizers, een verhuislift en verhuiswagen voor maar 26859., Spelregels: Werkuren vanaf vertrek tot aankomst depot DAC Tot 50 km GRATIS, daarna worden de kms in rekening gebracht Parkeervergunning prijs op aanvraag.
Dak bedrijf stort in onder gewicht van regenwater Hasselt Het Nieuwsblad.
Het dak van een bedrijfshal van de firma DAC Verhuizingen aan de Kempische Steenweg in Kiewit bij Hasselt kwam woensdagochtend even na 6 uur s morgens naar beneden. Op dat moment was er al personeel van ons aan het werk, zegt zaakvoerder Yvo Claassen.

Contacteer ons