Op zoek naar postcode lummen?

postcode lummen
Postcode Lummen Code postal Lummen: 3560.
bachbloesem
Lummen postcodes Belgie Lummen.
Informeer een vriend. Lummen postcodes Belgie. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Postcode: 3560 Provincie: Limburg. Link: Openingsuren winkels in Lummen.
inboedels leegmaken
3560 Lummen.
students
Lummen Postcode Postnummer Lummen: Zoeken.
Postcode Lummen 3560. Op een envelop, brief of pakket moet de postcode steeds vermeld worden zodat de verzending zonder problemen verloopt en snel van de afzender naar de ontvanger gaat. Met de grote postsorteercentra en automatisch sorteren, heeft de postcode aan belang gewonnen.
eenmanszaak
Zoek een postcode bpost.
Optiaddress voor Mail ID gebruikers. Zoek een postcode. Vul hieronder een postcode of plaatsnaam in. en de toepassing toont u de overeenkomstige plaatsnaamen of postcodes. U kunt de lijst met alle plaatsnamen en postcodes van bpost downloaden. HET CORRECTE ADRES.
Postnummer Lummen Postcode Lummen Limburg.
Hier kan u op een snelle en vlotte manier het postnummer aflezen van deze gemeente in de provincie Limburg. LUMMEN heeft als postcode: 3560. Een postnummer is een onderdeel van het adres dat steeds op de envelop of brief moet vermeld worden.
Lummen Wikipedia.
Ook de Hertogen van Brabant claimden echter recht te hebben op een deel van Lummen, terwijl de Loonse vrijheren van Lummen soms poogden een vrijstaat te stichten in het gebied, waarbij de Hertogen van Brabant meerdere malen hun rechten aan deze Loonse heren trachtten te verkopen.
Postcode Lummen.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. De postcode van Lummen is 3560. Lummen is niet de enige gemeente met de postcode 3560. Ook Linkhout Lummen, en Meldert Lummen hebben deze postcode.

Contacteer ons