Resultaten voor containerpark zelzate

containerpark zelzate
Gratis containerpark kost Zelzatenaar veel geld Zelzate Het Nieuwsblad.
In Zelzate is het containerpark nog steeds gratis. Als gevolg komen inwoners uit betalende gemeenten hun afval in Zelzate droppen, waardoor de Zelzatenaar meer belastingen moet betalen. De Zelzatenaar sleurde de eerst acht maanden van dit jaar al gemiddeld 90 kilogram steenpuin naar het gratis containerpark, dat is drie keer meer dan in andere afvalparken.
lening aanvragen
Welkom op de officiële site van de gemeente Zelzate.
Afval dat in zakken of dozen zit, is in principe afval dat in je grijze container kan en is dus geen groot huisvuil. We nemen dit dan ook niet mee! Om alle misverstanden te vermijden is jouw aanwezigheid bij de ophaling aangewezen. c Gemeente Zelzate developed by AD Consultancy.
backlinks
Welkom op de officiële site van de gemeente Zelzate.
Spelotheek is open op dinsdag en woensdag tijdens openingsuren van de bibliotheek. Openingsuren zwembad en sporthal.: klik hier voor de openingsuren. De gemeentelijke diensten zijn gesloten op wettelijke en plaatselijke feestdagen. Brugdagen gemeentediensten: vrijdag 26 mei, maandag 10 juli, en maandag 14 augustus. c Gemeente Zelzate developed by AD Consultancy.
Verhuur Tenten
IDM Recyclagepark Zelzate.
Bedrijven, zelfstandigen, vennootschappen, scholen, erkende verenigingen, tweede verblijvers en vernieuwbouwers die nog niet in Zelzate of Wachtebeke wonen, kunnen nooit gratis terecht op het recyclagepark en betalen voor elk type afval vanaf de eerste kg. Zij hebben enkel toegang met een badge die af te halen is op de milieudienst, Grote Markt 1, 9060 Zelzate.
last minute tenerife playa de las americas
Openingsuren Recyclagepark Zelzate.
Recyclagepark Zelzate Karnemelkstraat 9060 Zelzate Contact wegbeschrijving zie Google Maps Openingsuren Recyclagepark Zelzate Ma. 8.30 12.00 en 13.00 16.30 uur Di. 8.30 12.00 en 13.00 18.30 uur april t/m sept. 8.30 12.00 en 13.00 16.30 uur Do. 8.30 12.00 uur Vr.
vennootschap oprichten
Welkom op de officiële site van de gemeente Zelzate.
Dit attest kan bekomen worden bij de dienst bevolking van de gemeente waar men woont. Mr info omtrent het recyclagepark van Zelzate kan men bekomen bij de milieudienst van Zelzate op het gemeentehuis tijdens de openingsuren e-mail: milieudienst@zelzate.be. c Gemeente Zelzate developed by AD Consultancy.
Welkom op de officiële site van de gemeente Zelzate.
niet naast de glasbol! Stop ze in een andere glasbol in de buurt, deponeer ze op het containerpark of neem ze terug mee en steek ze in de glasbol bij een volgende gelegenheid. Een volle glasbol kan je melden aan IDM, 09348.43.97 dit nummer vind je ook terug op je ophaalkalender.

Contacteer ons