Resultaten voor Meubelen Brussel

Meubelen Brussel
meubelen
meubelen
meubelen - Renoveren houten balken.
U bent ook steeds welkom in ons atelier te Avelgem voor verdere uitleg, het bekijken van stalen en/of afgewerkte meubelen van klanten. WAT DOEN WE? Zandstralen, luchtgommen en logen van uw houten meubelen, keukens, plafonds, metalen poorten, omheiningen etc. Opschuren en behandelen parket!
meubelen
brussel
Saray Meubles Bruxelles Magasin de meuble à Bruxelles.
Nous offrons un grand choix de meubles pour tous les budgets, toujours au meilleur rapport qualité prix. 99% de nos produits sont disponible en stock à des prix défiant toute concurrence. Chez Saray Meubles vous trouverez tout pour votre maison.: Klik hier voor meer info
pennen laten bedrukken
Houtbewerking allerhande in Lembeek Halle bij Brussel kunt u laten doen door bvba Lutjeharms Bvba Lutjeharms.
De firma Lutjeharms is opgericht in 1982 in Elsene Brussel. Na 10 jaar is het atelier noodgedwongen verhuisd naar Groot-Bijgaarden waar we een werkplaats van drie niveaus van elk 200 m betrokken. Nu hebben we alles op één verdieping, alleen het fineer ligt in een kelder. Het werken is, in vergelijking met Groot Bijgaarden, veel aangenamer gewordenmeer: plaats, meer licht, geen trappen meer, ruimte voor onze zeer grote stock ijzerwaren, fineer en hout, toegang tot in het atelier voor de bestelwagens en vrachtwagens, een heftruck voor de stammen, enzovoort. Wij werken alleen op bestelling en bijna uitsluitend met massief hout. De werkwijze is traditioneel, wat niet betekent dat de vormgeving daarom ook alleen traditioneel kan zijn. We zijn gespecialiseerd in de restauratie en het kopiëren van oud schrijnwerk zoals dakgoten, voordeuren, erkers, trappen en lambriseringen veelal in geklasseerde gebouwen en de restauratie van meubelen.
backlinks
Meubelen Brussel Ondek een ruim assotiment bij Meubelken Torrekens.
Meubelen Torrekens nabij Brussel biedt een divers aanbod aan meubelen om jouw ideale interieur mee in te richten. Creëer jouw eigen stijl met meubelen van de woonexpert nabij Brussel. Je thuis voelen is iets persoonlijks. Iedereen voelt dat op zijn of haar manier.
binnendeur
Meubelwinkel in Brussel, Tour Taxis Alterego Design.
Gent Lochristi Brussel België Luik België West-Parijs Frankrijk. Geloof niet alles wat u hoort! Alterego staat voor design meubelen aan rechtstreekse fabrieksprijzen, zonder tussenpersonen. Dankzij zijn voorraad en efficiënte logistiek verstuurt Alterego alle bestellingen binnen de 24/48u naar Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg en Groot-Brittannië.
goedkope vintage meubelen
møbelfabrik.
Al onze meubels zijn origineel en in perfecte of zeer goede staat, dankzij ons eigen professioneel atelier. De meeste meubels zijn gemaakt van teak of palissander; fineer en massief hout. Als u op zoek bent naar Hans Wegner stoelen of een Børge Mogensen sofa, laat het ons weten.
Ranking
Bayar Meubelen.
tenerife hotel
Sorteren en recycleren: alles heeft zijn plek! Leefmilieu Brussel.
Zo niet, kunt u uw grote en kleine huishoudtoestellen en uw multimediatoestellen in de gewestelijke containerparken en in sommige gemeentelijke containerparken kwijt. Voor grote toestellen kunt u ook een beroep doen op de inzameldienst aan huis voor moeilijk te verwerken afval van Net Brussel of die van uw gemeente, als die deze dienst aanbiedt. Kleding, schoenen, speelgoed, vaatwerk en meubelen, proper en in goede staat.
lenen
Meubelen Salons Stijlmeubelen Chesterfield victoriaanse meubelen Brussel Antwerpen Mechelen Leuven.
Maar ook tafels en stoelen, kasten, burelen en andere meubelen zoals de bv. de victoriaanse meubelen hebben hun plekje in onze showroom in de omgeving van Brussel. Onze showroom is centraal gelegen in Vlaanderen, slechts op 25 Km van Brussel, Antwerpen en Leuven.
verstelbaar bureau

Contacteer ons