Resultaten voor speed colli

speed colli
A.A.D. Speed-Colli NV BE 0403.998.367 Willebroek.
De SectorTop biedt een gedetailleerd dossier van de sector Transport: algemeen of meer dan één specialiteit, logistiek. Met onze GemeenteTop heeft u een haarfijne analyse van het economische weefsel in Willebroek. Met een login sorteert u op een kerncijfer naar keuze en ziet u meteen de gegevens voor twee boekjaren.
last minute tenerife playa de las americas
A AD Speed-Colli, Wilrijk Antwerpen Tel: 038269. Verhuizingen goudengids.be.
03 826 98 98 03 828 03 56. Andere interessante bedrijven in de buurt. Speed Lift Service. Bellen Meer info. Liftservice, Meubels, Verhuizen, Hogere verdieping, Verhuisfirma, Verhuizingen, Liften, Camion, Particulier bedrijven, Ladderlift service, Ladderliften, Ladderlift verhuur, Verhuisbedrijf. Bellen Meer info.
taken accountant
Distrilog Group neemt Speed-Colli over Flows.
Dat kan Willebroek worden, waar Distrilog onlangs aan de Koningin Astridlaan onlangs 11.000 m heeft bijgebouwd. Ook de verhuisdochter van Speed-Colli, de firma Hoger-Lager in Wilrijk, is mee overgenomen, hoewel deze activiteit helemaal niet tot de core-business van Distrilog behoort.
herfinanciering
Verhuisafdeling Speed-Colli verkocht Made in Mechelen.
Mediahuis wil je online een sterke nieuwsbeleving bieden. Op onze websites en apps tonen we daarom advertenties die voor jou relevant zijn. En naast het nieuws van de dag kunnen we je bijkomende artikels aanbevelen op basis van je interesses.
expressvpn review
Distrilog nam Speed-Colli over Made in Antwerpen.
Het transport en verhuisbedrijf Speed-Colli uit Antwerpen is overgenomen door de Distrilog Group uit Bornem. Daarmee is ook de opvolgingsproblematiek binnen de Antwerpse firma geregeld. Het was een donkere dag voor Speed-Colli toen de stichter, Albert Driessen in 2005 overleed.
schoonmaakwerk
Hoger-Lager Verhuizingen Antwerpen.
Ook daar doen we als officieel erkende verhuisfirma geen toegevingen: we werken met een team van goed opgeleide professionals die hun werk ter harte nemen. Wanneer u ze aan het werk ziet, weet u meteen wat we bedoelen: het zijn een voor een mensen die hun kennis, ervaring en knowhow koppelen aan het enthousiasme om van elke verhuisopdracht een staaltje van hun kunnen te maken.
SPEED COLLI SDM-Valorum. Icons. Group 8. SD_grafiek_blue 1. Icons. Icons. Logo Smart Deals W.
Overname Speed-Colli door Distrilog Group TransportMedia.
40% van onze omzet is gerelateerd aan transport, 60% aan onze warehouse en co-pack activiteiten. Een gezonde combinatie die wij ook in de toekomst willen aanhouden, vandaar dat deze overname op een goed moment komt gezien de grote groei van onze warehouseactiviteiten.

Contacteer ons