Op zoek naar speed colli?

speed colli
A AD Speed-Colli, Wilrijk Antwerpen Tel: 038269. Verhuizingen goudengids.be.
A AD Speed-Colli. Dynamicalaan 14-16, 2610 Wilrijk Antwerpen. 03 826 98 98. 03 828 03 56. Andere interessante bedrijven in de buurt. Speed Lift Service. Abdijstraat 237, 2020 Antwerpen. Lodewijk Van Sullstraat 45, 2600 Berchem Antwerpen. All Up and Down.
Hoeks Verhuizingen
Speed-Colli TLCC Competence Center.
Verhuisfirma Limburg
A.A.D. Speed-Colli NV BE 0403.998.367 Willebroek.
07/06/2018 Trends Top Netwerklunch Contacteer uw regionale accountmanager voor info over de netwerklunch in Vilvoorde Living Tomorrow. Opleiding Balansanalyse 13/09/2018 Kontich Aurelium Registratie. Nieuw: Bestel via Mijn Trends Top extra credit packages om nog meer leads aan bijzonder scherpe tarieven te downloaden.
Binnendeuren
Euro Verhuizingen camionette huren speed colli.
van den berg isolatie. Resultaten voor speed colli. Distrilog neemt Speed-Colli over Made in Mechelen. Deze aandelenverkoop leidt een nieuw hoofdstuk in voor Speed-Colli, eveneens een familiebedrijf met een specialisatie in Benelux distributie, zegt Bryan Beutels, Business Development Manager van Distrilog Group.
Zwemvijver
Hoger-Lager Verhuizingen Antwerpen.
Ook daar doen we als officieel erkende verhuisfirma geen toegevingen: we werken met een team van goed opgeleide professionals die hun werk ter harte nemen. Wanneer u ze aan het werk ziet, weet u meteen wat we bedoelen: het zijn een voor een mensen die hun kennis, ervaring en knowhow koppelen aan het enthousiasme om van elke verhuisopdracht een staaltje van hun kunnen te maken.
Distrilog Group neemt Speed-Colli over Flows.
Dat kan Willebroek worden, waar Distrilog onlangs aan de Koningin Astridlaan onlangs 11.000 m heeft bijgebouwd. Ook de verhuisdochter van Speed-Colli, de firma Hoger-Lager in Wilrijk, is mee overgenomen, hoewel deze activiteit helemaal niet tot de core-business van Distrilog behoort.
Distrilog neemt Speed-Colli over Made in Mechelen.
Deze aandelenverkoop leidt een nieuw hoofdstuk in voor Speed-Colli, eveneens een familiebedrijf met een specialisatie in Benelux distributie, zegt Bryan Beutels, Business Development Manager van Distrilog Group. Speed-Colli heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in de logistieke sector en met verhuizingen in de Benelux.
Distrilog nam Speed-Colli over Made in Antwerpen.
Het transport en verhuisbedrijf Speed-Colli uit Antwerpen is overgenomen door de Distrilog Group uit Bornem. Daarmee is ook de opvolgingsproblematiek binnen de Antwerpse firma geregeld. Het was een donkere dag voor Speed-Colli toen de stichter, Albert Driessen in 2005 overleed.

Contacteer ons