Op zoek naar speed colli?

speed colli
Distrilog neemt Speed-Colli over Made in Mechelen.
Deze aandelenverkoop leidt een nieuw hoofdstuk in voor Speed-Colli, eveneens een familiebedrijf met een specialisatie in Benelux distributie, zegt Bryan Beutels, Business Development Manager van Distrilog Group. Speed-Colli heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in de logistieke sector en met verhuizingen in de Benelux.
audio boxen
Distrilog nam Speed-Colli over Made in Antwerpen.
Het transport en verhuisbedrijf Speed-Colli uit Antwerpen is overgenomen door de Distrilog Group uit Bornem. Daarmee is ook de opvolgingsproblematiek binnen de Antwerpse firma geregeld. Het was een donkere dag voor Speed-Colli toen de stichter, Albert Driessen in 2005 overleed.
bedrijfsfilms
A AD Speed-Colli, Wilrijk Antwerpen Tel: 038269. Verhuizingen goudengids.be.
Een recensie schrijven? A AD Speed-Colli. Dynamicalaan 14-16, 2610 Wilrijk Antwerpen. 03 826 98 98. 03 828 03 56. Andere interessante bedrijven in de buurt. Speed Lift Service. Abdijstraat 237, 2020 Antwerpen. Steenwinkelstraat 240, 2627 Schelle. Dirkputstraat 260, 2850 Boom.
inboedels leegmaken
Distrilog Group neemt Speed-Colli over Flows.
Dat kan Willebroek worden, waar Distrilog onlangs aan de Koningin Astridlaan onlangs 11.000 m heeft bijgebouwd. Ook de verhuisdochter van Speed-Colli, de firma Hoger-Lager in Wilrijk, is mee overgenomen, hoewel deze activiteit helemaal niet tot de core-business van Distrilog behoort.
spouwmuurisolatie
Hoger-Lager Verhuizingen Antwerpen.
Ook daar doen we als officieel erkende verhuisfirma geen toegevingen: we werken met een team van goed opgeleide professionals die hun werk ter harte nemen. Wanneer u ze aan het werk ziet, weet u meteen wat we bedoelen: het zijn een voor een mensen die hun kennis, ervaring en knowhow koppelen aan het enthousiasme om van elke verhuisopdracht een staaltje van hun kunnen te maken.
Verhuisafdeling Speed-Colli verkocht Made in Mechelen.
Deze activiteiten worden nu doorgeschoven naar Verhuizingen A. Als gevolg van de transactie maken 19 medewerkers van A.A.D. Speed-Colli mee de overstap naar Verhuizingen A. Dit bedrijf is al lang een vaste waarde en vooraanstaande marktspeler in de regio Antwerpen.

Contacteer ons