Meer resultaten voor huur camionette

huur camionette
Verhuur bestelwagen.
Aan het huren van de bestelwagen zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Ga naar jouw GAMMA winkel en reserveer de bestelwagen aan de klantenservice. Breng je identiteitskaart en je rijbewijs mee. Het rijbewijs moet een geldig Belgisch rijbewijs zijn of een internationaal rijbewijs waarbij een officieel document is toegevoegd die de geldigheid van dit rijbewijs in Belgiƫ bevestigt. Voorlopige rijbewijzen worden niet aanvaard. Minimumleeftijd 23 jaar, minimum 3 jaar in bezit van definitief, Europees rijbewijs. Winkelpersoneel is niet verantwoordelijk voor in en uitladen, dat doe je zelf. Jij bestuurt de bestelwagen en vervoert de goederen. De bestelwagen mag uitsluitend gebruikt worden voor het vervoeren van volumineuze artikelen die je bij GAMMA hebt gekocht. Boetes zijn steeds voor rekening van de bestuurder. Het maximale laadvermogen wordt niet overschreden. Er dient steeds gebruik gemaakt te worden van de kortste heen en terugweg. Huurtarief: 2/km incl. brandstof en 35/u. De waarborg bedraagt 150. Gratis voor GAMMAplus kaarthouders. Voor GAMMAplus kaarthouders is het gebruik van de bestelwagen gratis, op voorwaarde dat wordt voldaan aan de hierboven vermelde verhuurvoorwaarden.
verhuur
Chavatte Huurwagens Huurwagens Chavatte.
Inhoud: 5m tot 19m. Kortom, bent u van plan een bestelwagens of camionette te huren? Dan bent u bij Chavatte te Ninove beslist aan het juiste adres. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor alle auto-onderdelen zoals uitlaten, schokdempers, batterijen, koppelingen, remmen en nog veel meer. Bezoek onze pagina Autoparts. Kies hier uit onze bestelwagens. NR 1 Rijbewijs B is voldoende. NR 1 Afmetingen 165 L 180B 110H. NR 2 Rijbewijs B is voldoende. NR 2 Afmetingen: 280 L 160 B 130 H. NR 3 Rijbewijs B is voldoende. NR 3 Afmetingen: 325L 170B 180H. NR 4 Rijbewijs B is voldoende. NR 4 Afmetingen: 400L 170B 180H. NR 5 Rijbewijs B is voldoende. NR 5 Afmetingen 430L 210B 210H. NR 1 Rijbewijs B is voldoende. NR 1 Afmetingen 165 L 180B 110H. 50.00 Prijs per dag. Laadvolume van de bestelwagen is 32, m. Waarborg 250 Euro.
verhuur
HUUR CAMIONETTE Dw rent.
Kan via deze website, telefoon of mail. Huur uw camionette bij DW Rent tegen supervoordelige prijzen. Nieuwsgierig naar onze tarieven voor de huur van een camionette? Surf naar onze website en ontdek snel al onze mooie tarieven voor onze verschillende voertuigen.
bestelwagen verhuur
Locatrans bvba Olsene. Vrachtwagenverhuur transport. Uitgebreid wagenpark. Locatrans Olsene.
Waarom een probleem kopen als u een oplossing kunt huren? Bij ons vindt u een uitgebreid wagenpark, van kleine bestelwagens tot trekkers en opleggers. Dit uitgebreide assortiment en onze jarenlange ervaring geven ons de kans om u de service en de kwaliteit te bieden die u verdient.
reachstacker
MYIMMO: Bestelwagenactie, huur een bestelwagen voor uw verhuizing.
MYIMMO biedt u een bestelwagen van 6 m voor een dag in de week. De huur voor een extra dag is ten laste van de klant. De klant zal de bestelwagen moeten ophalen in een Rent A Car-punt en de huur valt onder de voorwaarden van onze partner Rent A Car meer gegevens: http//www.rentacar.be/nl/algemene-voorwaarden.:
Advertising

Voor al die situaties biedt Renault een passende oplossing. Of u nu een auto huurt voor de ochtend, een dag, weekend, week of een maand, altijd staat er een uitstekend onderhouden auto voor u klaar, tegen een scherpe prijs. Hoe lang kan u een auto huren?
Ranking
Favor All Rent Prijslijst: Verhuur van Auto's.'
Waarborg 200, te betalen bij afhalen van de aanhang wagen samen met het huurbedrag. De minibussen, bestelwagens en campers zijn uitgerust met een trekhaak. Alle voertuigen te besturen met rijbewijs B. Dieselverbruik is ten laste van de huurder, oplevering met volle tank en terug binnenleveren met volle dieseltank.
bestelwagen
Autoverhuur Antwerpen Verhuur Auto's' Personenwagens Bestelwagens Verhuiswagens Minibussen Huren Antwerpen Jooken.
Te huur: camionette, lichte vrachtwagen, personenwagen, bestelwagen en minibus. AA Jooken verhuurt zowel aan bedrijven als aan particulieren. Zo hebben wij voor uw verhuizing een lichte vrachtwagen te huur, of u kunt een personenbus huren om met een groep mee op vakantie te gaan.
verhuiswagen

Contacteer ons