Resultaten voor verhuizer vacature

verhuizer vacature
verhuizer
Zoek je een goede en professionele verhuizer, zoek niet verder.
Zoek je een goede en professionele verhuizer, zoek niet verder. PVF helpt je op alle vlakken en is bovendien niet duur. 17 Jan 2019 1220.: Bedankt voor de vlotte en zeer professionele afhandeling van de verhuis en de prima service.
Erkend Verhuisbedrijf Amsterdam Verhuisbedrijf Fa PM de Wit Zn.
Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een innovatief, professioneel en erkend verhuisbedrijf. de Wit Zn behoort inmiddels tot de bekende Amsterdamse verhuisbedrijven en daar zijn we trots op. Verhuisbedrijf Amsterdam Fa. de Wit Zn is de erkende verhuizer in Amsterdam en omgeving. meer informatie
vochtbestrijding
Word verhuizer Vervaet Verhuis Vervaet Verhuis.
Het verhuismaterieel kiezen en meenemen in functie van de opdracht. De toestand van de voorwerpen en het meubilair controleren. De afwijkingen aan de klant melden en elk element verpakken naargelang de kenmerken ervan. Stabiele job bij een groeiend, energiek bedrijf.
AdWords
Verhuizer in Gent Vacature.
Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een verhuizer: ulliJe vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen/liliLaden en stapelen/liliBescherming en demonteren van meubelen/liliJe bent de verantwoordelijke voor de goede afloop van de verhuis/li/ul.
gewerkte uren bijhouden in excel
Vacatures Verhuisbedrijf Amsterdam.
Wij laten je dan zo spoedig mogelijk weten of er binnen Vlaming Verhuizingen mogelijkheden zijn. Actuele vacatures zijn altijd zichtbaar op deze site. Functie: Ervaren verhuizer. Verhuizer binnen Vlaming is een afwisselende baan. Je voert zowel particuliere als project verhuizingen uit.
woonkrediet
Jobs Heavy.
Sales Manager met logistieke achtergrond. Het laatste nieuws van Heavy. Heavy LiftingHandling specialiseert zich verder in het behandelen van elektrische kasten. 24 oktober 2014 Met onze nieuwe elektrische traploper kunnen we kasten tot 680 kg via de trap naar boven of beneden brengen.
leningen
Vacature verhuizer Eager People.
Home Vacature verhuizer. Als verhuizer help je van A tot Z bij het uitvoeren van verhuiswerkzaamheden. Je komt bij allerlei soorten bedrijven: van kleine kookstudios tot grote woningbouwcorporaties. Je houdt je bezig met het voorbereidende werk, de verhuizing zelf en je bent verantwoordelijk voor een goede nazorg.
I
AA Verhuizers Vacatures AA Verhuizers.
Verbouwen zonder zorgen? Schema internationale verhuizingen. You are here.: Fulltime ervaren verhuizer. Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime ervaren verhuizer. De werkzaamheden omvatten.: Het zelfstandig in kunnen pakken van kleine goederen bij klant.
verstopt wc
Vacature: Verhuizer Chauffeur Groot Rijbewijs Van der Ent Group est.1922Van der Ent Group est.1922.
Vacature: Verhuizer Chauffeur Groot rijbwijs. Per direct zijn wij op zoek naar gemotiveerde verhuizer-chauffeurs met rijbewijs C en bij voorkeur ook E. Als verhuizer-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het inpakkenladenlossen, en uitpakken van zowel zakelijk als particuliere klanten. Een flexibele instelling en ervaring in de verhuisbranche is een vereiste.
backlinking

Contacteer ons