Resultaten voor vervaet verhuis

vervaet verhuis
Vervaet Verhuis, Aalter Tel: 093315. Verhuizingen goudengids.be.
09 331 57 89. Andere interessante bedrijven in de buurt. Leestjesstraat 13, 8340 Moerkerke Damme. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures. Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem. Shopping, Kleding Juwelen.
verhuis
Vervaet Verhuis koopt Berenjurk K3 van Josje Aalter Het Nieuwsblad.
Commercieel directeur Kurt Van Synghel krijgt de Berenjurk uit handen van Sybille Impens van de Gentse kledingwinkel Carrément. De Berenjurk waarmee Josje tijdens de halve finale van K3 zoekt K3 de VTM-kijker knuffelde, krijgt voortaan een plekje in de inkomhal van Vervaet Verhuis.
verhuis
Verhuisfirma met totaalservice Alles onder controle Vervaet Verhuis.
Bekijk alle referenties. We hoefden het belang van een hypercorrecte timing en de gevoeligheid van onze ontwikkelingsprocessen niet te benadrukken, want Vervaet Verhuis heeft veel ervaring met het verhuizen van labos. Vervaet Verhuis won het vertrouwen van ons personeel door heel duidelijk te communiceren hoe de verhuis zou verlopen, met een gedetailleerd verhuisdraaiboek.
verhuis
Vervaet Verhuis Ambachtenlaan 24, 9880 Aalter, België.
Vervaet Verhuis heeft heel wat ervaring in internationale verhuisopdrachten, vooral dan in Spanje, Frankrijk en Engeland. Maar ook daarbuiten kunnen we voor transport overzee erg concurrentiële prijzen en diensten voorstellen. Specialisaties van Vervaet Verhuis. Verhuisfirma, Particuliere verhuizingen, Kantoorverhuis, Internationale verhuizingen, Liftservice, Meubelbewaring, Montage/demontage. Contacteer Vervaet Verhuis voor een Offerte.
verhuis
Kristof Vervaet verhuizingen Verhuizingen en meubelbewaring.
Een verhuiscamionette voor de kleinere verhuis of moeilijk toegankelijke straten of plaatsen, een wisselcontainer voor tijdelijke meubelopslag en een aanhangwagen die als extra mee genomen kan worden bij de vrachtwagen of camionette. Propere verhuisdekens, tape, folie, meubelwagentjes behoren tot de vaste uitrusting van onze verhuiswagens. Wij beschikken tevens over drie compact op te stellen verhuisliften met geluidsarme en milieuvriendelijke elektrische aandrijving en een hefvermogen van 150 kg tem 400 kg. Deze liften zijn gekeurd door de officiële instanties. Onze diensten in een notendop.: Meubelbewaring / inboedelopslag. Opruimen van woningen. Indien u dit wenst komen wij bij u langs om een offerte op te maken. Kristof Vervaet Verhuizingen bvba.
Vervaet neemt verhuurbedrijf over Aalter Regio HLN.
Kodibox" verhuurt stevige verhuisboxen in kunststof, zegt Kurt Van Synghel van Vervaet Verhuis. De" boxen worden aan huis of bedrijf geleverd en na je verhuizing weer opgehaald. De overname kadert in de ambitie van Vervaet Verhuis om een totaalservice aan te bieden voor particulieren en bedrijven met verhuisplannen.

Contacteer ons